Izjava o privatnosti

1. Prikupljanje i korištenje informacija:
Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NIK d.o.o. se obvezuje prikupljati osobne podatke korisnika svojih usluga samo uz dozvolu i u svrhu s kojom je korisnik usluga prethodno upoznat. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vaše putovanje ili drugu traženu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.
Slanjem upita izričito izjavljujem da sam NIK d.o.o. dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke te dozvoljavam da ih ista koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s NIK d.o.o.

2. Rezervacija:
Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge koju nudimo, tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (poput imena, adrese, kontakt telefona i dr.) i podatke o ostalim korisnicima usluge (poput imena i datuma rođenja djece). Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge, dostavu dokumenata i bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge, odnosno dobavljačima usluga, poput hotela i agenata. Podaci o plaćanju (poput broja kartice, i sl.) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.

3. Log datoteke:
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice te pratili kretanje korisnika. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

4. Linkovi:
Ove Internet stranice sadrže linkove na druge Internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako NIK d.o.o. ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim Internet stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

5. Newsletter:
Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, biti će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje newslettera.

6. Sigurnost:
Ove Internet stranice poduzimaju sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ovih Internet stranica zaštićeno je on-line i off-line. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima na Internetu, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu.

7. Posebna ponuda:
Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama te newsletter. Poštujući privatnost svojih korisnika nudimo mogućnost odbijanja
ovog tipa informacija. Molimo vas da provjerite način odabira ovih mogućnosti.

8. Ispravci/Ažuriranje osobnih podataka:
Ako se korisnikovi osobni podaci (poput poštanskog broja) promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se obično može izvršiti slanjem e-maila na adresu [email protected].

9. Obavijesti o promjenama:
U slučaju da odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti obavijest ćemo objaviti na naslovnici naših Internet stranica kako bi korisnici uvijek bili upoznati s podacima koje prikupljamo, načina na koji ih koristimo i pod kojim uvjetima. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka.