3 europske "must visit" destinacije u proljeće 2023

3 europske "must visit" destinacije u proljeće 2023

Andaluzija

Najjužnija pokrajina Španjolske neizostavni je dio ako ste ljubitelj latino kulture i ugodne proljetne temperature. Lakoća i opuštenost koja se može osjetiti u tom djelu Španjolske zadivljujuća je čak i Dalmatincima. Gradovi koje morate posjetiti u Andaluziji su definitivno Malaga, Sevilla, Cordoba I Gibraltar. Da vam pokažemo zašto dopustite nam na putovanju ?

Andaluzija 8 dana avionom iz Zagreba

(Canva pro-GIBRALTAR)

AMSTERDAM – 4 dana zrakoplovom

Amsterdam je kao što svi znamo jedna od najpoželjnijih destinacija u Europi u svako doba godine, a tako i u proljeće. Zanimljiva arhitektura i ulice, romantični amsterdamski kanali, mnoštvo bicikla koje su glavno prijevozno sredstvo grada učinit će da se na prvi pogled zaljubite u duh grada. Doživite s nama živopisno obojene kuće, stare ribarske brodice i dobro očuvane vjetrenjače iz 18.stoljeća.

Amsterdam 4 dana zrakoplovom iz Zagreba (Moguć polazak iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule u nadoplatu)

(Canva pro-AMSTERDAM)

Toskana, Firenca i Cinque Terre

U proljeće 2023. posjetite najljepšu regiju Italije za samo 1.390 kn (184,48 EUR). Jedan od razloga zašto je Toskanu gušt posjetiti u proljeće je što u gradiću Lucce žičara koja prolazi kroz stari dio grada i pruža fantastičan pogled, radi upravo od proljeća. Stari dio grada zove se Montecatini Alto. Već je sama vožnja doživljaj, a pogled s vidikovca ostavlja bez daha! Uživat ćete u šetnji starim gradom te u ispijanju koktela s terasa kafića na Piazza Giusti. Firenza poznata po toskanskoj koži, katedrali Duomo i vladarima Medici koji su njom vladali od 14.-18. stoljeća . Cinque Terre su jedno od najslikovitijih i najpoznatijih mediteranskih mjesta Italije, a sastoje se od malih ribarskih naselja Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza i Monterosso. Ona se nalaze na strmim liticama obale Toskane i idealna su destinacija za one koji žele iskusiti čaroliju malih talijanskih sela. Do nekih mjesta se može doći samo vlakom, ali I njih ni slučajno ne treba zaobići.

Toskana, Firenca I Cinque terre 4 dana autobusom iz Zagreba(Canva pro-CINQUE TERRE)


Pošaljite nam upit i rezervirajte svoje mjesto već danas! :)

Više članaka

Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Objavljeno:

Dok se MSC brodovi susreću s horizontom, svaka kabina je priča za sebe. Kad ste razmišljali o krstarenju sigurno ste se često pitali koji su tipovi kabina, između čega mogu birati i koja je razlika? U ovom blogu ćete napokon naći upravo sve te odgovore! :)

Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Objavljeno:

Putovanja su zakon, ali prtljaga može biti problem, pogotovo kad letite niskobudžetnim kompanijama koje često traže priliku naplatiti svaki gram. No, imamo tri riječi za vas: Ruksak za putovanje! Da, da, to nije običan ruksak, ovaj rukask prolazi kroz vrata aviona kao besplatna ručna prtljaga, a unutra stane čudo stvari. Sad, kad znate da postoji mogućnost da vam putovanje bude jeftinije i jednostavnije, dozvolite da vas provedemo kroz sve što trebate znati.

Avio Karte - Europa i Svijet

Avio Karte - Europa i Svijet

Objavljeno:

Vaše Putovanje, Vaš upit – Naša Personalizirana Usluga Planiranje putovanja ponekad može biti izazov, posebno kada je u pitanju odabir pravih avio karata. Da bismo vam olakšali taj proces, nudimo vam mogućnost da nam pošaljete upit za avio karte putem naše web stranice. Zašto biste odabrali ovu opciju? Evo nekoliko razloga.

Putovanja?

Putovanja?

Objavljeno:

Koliko često putuješ? Kako putovanja utječu na tvoj život? Radije putuješ ljeti ili preko zime? Više voliš svjetske metropole ili preferiraš neistražene gradove? Putuješ samostalno ili organizirano? Spavaš u hotelu 5* ili kampiraš u hammocku? Istražuješ destinaciju u potpunosti ili samo odlaziš na "odmor"?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Objavljeno:

Često pitanje koje dobivamo u agenciji je upravo koja je dozvoljena prtljaga na avionskim letovima? U ovom blogu donosimo vam odgovore na pitanja koliko kilograma i koje dimenzije podrazumijeva prtljaga koja ide u kabinu, a koliko ručna prtljaga.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.