Privatni izlet na NP Kornati

Privatni izlet na Konate Privatni izlet na Konate Privatni izlet na Konate Privatni izlet na Konate Privatni izlet na Konate Privatni izlet na Konate Privatni izlet na Konate
Prijevoz
Gumenjak
Trajanje
9 sati
Destinacija
Np Kornati
Min osoba
7
Termini

01.06.-01.10.

Cijena
od €130,00 (979,49 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:

Prijevozno sredstvo: Marlin 790 gliser 11+1

Mjesto polaska:Šibenik/Solaris/ Vodice

Početak izleta: 09:00:00 AM Kraj izleta: 06:00 PM 

Vodimo vas u cjelodnevnu avanturu Kornatskog otočja unutar Nacionalnog parka Kornati! Naš gliser za Kornate polazi oko 9:00 ujutro sa šibenske rive i vodi vas kroz kanal sv. Ante prema tvrđavi svetog Nikole, koja je pod zaštitom UNESCO-a, kako bismo našu avanturu mogli započeti s desne strane s prekrasnim pogledom.

Odavde naša iskusna posada upravlja brodom do Nacionalnog parka Kornati, gdje stižemo brzo i sigurno zahvaljujući našim moćnim gliserima.

Unutar Nacionalnog parka zaustavljamo se na pet različitih otoka kako biste mogli vidjeti što više Parka u jednom danu. Naša prva stanica je na otoku Ravni Žakan gdje se možete popeti na kratku uzvisinu do vidikovca na vrhu s kojeg se pruža lijep pogled na okolne otoke i more. Imate malo slobodnog vremena za kavu ili jutarnje kupanje, a onda se vraćamo avanturi dok plovimo do otoka Piškera, nautičkog utočišta, gdje možete uživati ​​u pogledu na brojne brodove u marini.

Nastavljamo plovidbu Nacionalnim parkom Kornati, prolazimo pored otoka Rašip i Mana Rašip kako bismo razgledali poznate kornatske krune – hridi okrenute prema otvorenom moru. Kornatsko vijence predstavlja veliku tektonsku rasjednu plohu koja se proteže od istarskog poluotoka i završava negdje sredinom Dalmacije, te su najzanimljiviji prirodni fenomen Kornata.

Najduža „kruna“ nalazi se na otoku Mana, koji je naša sljedeća stanica! Na otoku Mana nalaze se ostaci lokacije snimanja filma iz 1959. godine (film Kako more bjesni), vrlo zanimljiv prizor na udaljenom otoku. Naša posljednja stanica za taj dan je na otoku Levrnaka, na apsolutno prekrasnoj plaži Lojena, jedinoj prirodnoj pješčanoj plaži na Kornatima.

Ovdje se možete opustiti uz šum blagih valova, sunčati se i kupati u kristalno čistom moru ili čak ručati dok se sunčate! Laguna Lojena savršeno je mjesto za kupanje, ronjenje i zaboravljanje briga i stresa. Iako možda želite ostati ovdje, moramo se vratiti do Šibenika, pa vas vodimo kroz unutrašnjost Nacionalnog parka na brzu, pouzdanu, ali u konačnici opuštajuću vožnju brodom do Šibenika.

Napomena: Garantiramo polazak za manje od 7 osoba, ali u tom slučaju izlet se naplačuje po principu najam broda sa vozačem po cijeni od 1000,00 € (7.450 kn) u cijeni se također nalaze lunch paketi, piće na brodu i ulaznice u NP.

Cijene i uvjeti:

140€ PO OSOBI

  • Vožnju novim, modernim gumenjakom Marlin 790
  • Lunch paket i piće na brodu
  • Ulaznicu u NP Kornate
  • SUP dasku
  • Maske za ronjenje
  • Podvodni skuter
  • Zabavne rekvizite za more
  • Troškove osobne prirode
  • Ručak u restoranu
  • Skretanje s rute izvan programa
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.