Tura po otocima

Naš izlet Rivijerom traje šest sati po vrlo pristupačnoj cijeni. Pridružite nam se u avanturi gliserom bilo koji dan u tjednu!

Šibenik Riviera - Zlarin, Tijat, Prvić Šibenik Riviera - Zlarin, Tijat, Prvić Šibenik Riviera - Zlarin, Tijat, Prvić Šibenik Riviera - Zlarin, Tijat, Prvić Šibenik Riviera - Zlarin, Tijat, Prvić Šibenik Riviera - Zlarin, Tijat, Prvić
Prijevoz
Gumenjak ( Speedboat)
Trajanje
6 sati
Destinacija
Otok Tijat, Zlarin & Prvić
Min osoba
5
Termini

01.06.-01.10.2023.

Cijena
od €65,00 (489,74 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:

Prijevozno sredstvo: Marlin 790 gliser 11+1

Mjesto polaska: Šibenik/Vodice

Polasci: 09:00 – 15:00 / 15:00 – 19:00

Pridružite nam se na poludnevnom izletu koji obuhvaća 3 otoka šibenskog arhipelaga! Avanturu započinjemo sa šibenske rive prema tvrđavi svetog Nikole, koja je pod zaštitom UNESCO-a, gdje se s mora vidi tvrđava baš kao što bi je nekada vidjeli njeni neprijatelji!

Odavde će vas naš iskusni skiper odvesti do otoka Zlarina udaljenog samo kratkom vožnjom brodom. Na Zlarinu možete posjetiti Muzej koralja, osjetiti ritam otočkog života u šibenskom arhipelagu i opuštajuće prošetati ili popiti kavu kao što to čine domaći ljudi. Nakon slobodnog vremena na otoku Zlarinu, naš skiper će vas pokupiti i odvesti na otok Tijat na kupanje, sunčanje i opuštanje na najljepšoj plaži šibenskog arhipelaga.

Uživajte u morskom povjetarcu, mirisu borovine i možda u koktelu ili dva! Naša završna postaja je otok Prvić. Dolazimo u Prvić Luku gdje možete ručati uz nadoplatu ili a la carte, prošetati selom, posjetiti Memorijalni centar Fausta Vrančića ili čak prošetati na drugu stranu otoka do Prvić Šepurina! (Ne brinite, nije tako daleko.)

Plaže na otoku Prviću također su prekrasne, s čistim smaragdnim morem i opuštajućom atmosferom, tako da uvijek možete provesti vrijeme samo izležavajući se ili čak roneći. Na kraju dana, gliserom se vraćamo u Šibenik, odvojivši vrijeme da vam pokažemo znamenitosti starog grada Šibenika i vratimo vas u atmosferu gradskog života.

Naš izlet Rivijerom traje šest sati po vrlo pristupačnoj cijeni. Pridružite nam se u avanturi gliserom bilo koji dan u tjednu!

Cijene i uvjeti:

65€ po osobi

 • Vožnju novim (2019) modernim gumenjakom Marlin 790.
 • Piće na brodu
 • Gorivo
 • Vozač
 • SUP dasku
 • Maske za ronjenje
 • Podvodni skuter
 • Zabavne rekvizite za more
 • Troškovi osobne prirode
 • Ručak u restoranu
 • Skretanje s rute izvan programa

Napomena: Garantiramo polazak za manje od 5 osoba, ali u tom slučaju izlet se naplačuje po principu najam broda sa vozačem po cijeni od 550,00 eur (4.100,00 kn) u cijeni se također nalaze lunch paketi, piće na brodu, vozač i gorivo.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.