Lov na tune

Postanite i Vi barem na jedan dan ribolovac i osjetite svu radost i adrenalin tog iskustva. Osjetite izazov, avanturu i sreću!

Lov na tune Lov na tune Lov na tune Lov na tune Lov na tune Lov na tune Lov na tune
Prijevoz
Brod
Trajanje
8 sati
Destinacija
Otvoreno Jadransko more
Min osoba
1
Termini

Svaki dan, na upit!

Cijena
od €800,00 (6.027,60 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:

Big game fishing izleti

Ribolovni izleti brodom CABO mogući su u jednodnevnom ili višednevnom aranžmanu. Smještaj je organiziran u apartmanu ili hotelu na kopnu. I u višednevnim aranžmanima nudi se opcija povratka na noćenje na kopnu. U ponudi su i noćni (big game) ribolov, te ribolov uz kaveze. 

Odabir broda i tima za Big game fishing

Odabirom  kapetana Vice s posadom broda Cabo, u samom startu napravili ste dobar odabir. Iskusni tunolovac Vice iza sebe ima dug staž lova na tune i ostale ribe iz Jadranskog mora. Lov na tune iziskuje veliko znanje i iskustvo, a kapetan Vice upoznat je sa svim tajnama Jadrana i ribolova. S posadom broda Cabo u sigurnim ste rukama. 

Brod CABO posjeduje ICCAT licencu za lov tune s kvotom pod brojem CFR HRV000016087.

 

Big game fishing is big because of this - join us

Organiziramo BIG GAME ribolovne izlete za lov na tune i ostale velike ribe u moru srednjeg Jadrana.
Iskusni kapetan Vice s višegodišnjim iskustvom u lovu na tune, savršeno poznaje lokacije i načine kako uloviti tunu. Uz znanje i iskustvo od velike je pomoći i brod "CABO" marke Beneteau Antares na kojem ćete se osjećati sigurno. Javite se i rezervirajte slobodni termin za BIG GAME avanturu. Brod CABO posjeduje ICCAT licencu za lov tune s kvotom. 

O brodu

Naš brod za lov tune je 9 metarski brod Beneteau Antares specijalno opremljen za big game fishing, za sigurnu plovidbu i akciju hvatanja tune i drugih velikih riba. 

Dužina broda: 9 m
Težina: 5 tona (stabilan brod)
Broj osoba koje mogu boraviti na brodu: 4 + 2 (posada)
Motori: 1 kom Yanmar 320 KS

Oprema za ribolov: radar, ploter, fish finder (sonder), trolling ventili za panulu, stolica za big game na pramcu,  pojasevi za stand up borbu s tunom, štapovi trolling 80 lbs, štapovi trolling 50 lbs, komplet štapovi jigging, komplet štapovi za sitnu ribu (lov na braku) i dr.

Za boravak na brodu: wc, kabina za spavanje, kuhinja 

ŠTO LOVIMO?

Iako se pod big game fishingom najčešće podrazumijeva lov na tune, često na našim udicama završavaju i druge velike ribe iz našeg mora.

Ribe jadranskog mora zanimljive za big game fishing u Hrvatskoj

 • Tuna - Tunj (Thunnus thynnus) - Toplokrvna riba doseže težinu i do 650 kg, a može narasati i do 4 metra. Da bi održao toplinu mora se neprestano kretati i to velikim brzinama, zato i jeste najatraktivnija meta u big game fishingu. Tunj se nalazi u mnogim morima širom svjeta, a u Jadranu je rasprostranjen na svim dubinama.  
 • Gof (lat. Seriola dumerili) - riba koja može narasti do 180 cm i težiti do 80 kg, živi na dubinama do 350 m. Lovi se panulom i jigging tehnikom, a mamci su najčešće lignje i iglica.
 • Iglun (Xiphias gladius) - naraste do 4,5m duljine, a težiti može i do 650 kg. U Jadranu se lovi posebnim tehnikama za mirnijeg vremena i uz pun mjesec, a ponekad može biti i sporadičan ulov u driftu za tunu.
 • Albakor (Thunnus alalunga) - je vrsta tune koja ne prelazi 50 kg i čest je gost na Mediteranu, pa tako i u Jadranskom moru.
 • Luc (Euthynnus alletteratus) - može narasti do 17kg, i najčešće je to na otvorenom moru.
 • Zubatac (Dentex dentex) - Zbog ukusnog mesa jedna od najpoznatijih riba u Jadranu. Može narasti do 1m, a težina do 16kg. Živi na dubinama od 1m do 200 metara, a najčešće je to oko 20 metara.

VAŽNO JE ZNATI PRIJE POLASKA NA RIBOLOV

Da bi ribolovni izlet bio uspješan, obavezno se treba pridržavati uputa koje ovdje navodimo.

 

20 Angeln Thunfisch

 

 • Obavezno je par dana prije dolaska na dogovoreni termin izleta kontaktirati kapetanan radi provjere vremenskih uvjeta.
 • Na ribolov je potrebno ponijeti zaštitnu odjeću i obuću. Ljeti su to sunčane naočale, kape sa širokim obodom ili šeširi, te kreme sa visokim zaštitnim faktorom, a zimi tople jakne i rezervna odjeća, te nepromočive kabanice.
 • Ulovljena riba pripada brodu
 • U slučaju da gost želi ponijeti vlastitu ribolovnu opremu, potrebno se konzultirati s kapetanom.
 • U cijenu izleta uključeni su voda i aperitiv, a hrana po dogovoru.
 • U slučaju da  na Vaš dan  isplovljavanja dođe do iznenadnih pogoršanja vremenskih uvjeta na otvorenom moru, kapetan  je dužan dogovoriti novi termin  u što kraćem roku od dana kojeg ste prvotno rezervirali.
 • Posebne ribolovne dozvole tijekom sezone nisu uključene u cijenu, te se moraju kupiti prije polaska, a sve u dogovoru s kapetanom.
 • Za goste koji misle da bi mogli imati problema s morskom bolešću molimo Vas da nas obavijestite pravovremeno o svakom pojedinačno.
Cijene i uvjeti:
 • Cijena za izlet za 1-2 osobe - 800 EUR
 • Cijena za izlet za 3-4 sobe - 900 EUR 

RECENZIJA:

"Jedno od onih mjesta na koje dođeš kao gost, a vraćaš se kao prijatelj. Vice nam je pružio nezaboravni lov na tune i gostoprimstvo za pamćenje, on i njegov tim su stvarno super."
Anatolij, Ukrajina

 

 • Piće (pivo, sokovi, voda)
 • Cjelodnevna vožnja brodom
 • Lov na tune i druge velike ribe
 • WC, kabine za spavanje, kuhinja na brodu
 • Dan ispunjen adrenalinom i zabavom
 • Hranu na brodu
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.