Nova Godina u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra

Skladište umjetnosti, poznata po vinskim regijama, gastronomiji i kulturi

NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra NOVA GODINA u Toskani - iz Splita, Šibenika i Zadra
Polazak
Split, Šibenik, Zadar
Prijevoz
Autobus
Trajanje
4 dana
Destinacija
Toskana
Min osoba
30
Termini

30.12.2023.-2.1.2024. USKORO GARANTIRANO

Cijena
od €439,00 (3.307,65 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:
Dan 1 SPLIT – BOLOGNA - MONTECATINI TERME

Polazak autobusa iz Splita u 00:00h (Autobusna stanica Sukoišanska). Ulaz na autocestu i vožnja prema Bologni kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz povremena stajanja prema potrebi (mogućnost ukrcaja putnika na usputnim naplatnim postajama). Po dolasku, zajednička šetnja i slobodno vrijeme za predah. Bologna je jedan od najstarijih sveučilišnih gradova na svijetu i glavni grad pokrajine Emilie-Romagne - „trbuha Italije“. Šetat ćemo brojnim arkadama i diviti se srednjovjekovnoj arhitekturi. Obilazak: Piazza Maggiore s Neptunovom fontanom i Bazilikom sv. Petronija - Palazzo dell’Archiginnasio - Quadrilatero - piazza San Stefano - tornjevi Garisenda i Asinelli itd. Nakon zajedničke šetnje gradom iskoristite slobodno vrijeme za ručak i samostalno istraživanje grada. Polazak prema Montecatini termama i dolazak u ranijim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i predah. Noćenje.

Dan 2 MONTECATINI TERME - LUCCA - PISA

Doručak u hotelu. Nastavak vožnje prema prema Lucci, rodnom gradu skladatelja Giacoma Puccinia i jednom od najljepših toskanskih gradića. Obilazak renesansne gradske jezgre i zidina koje danas čine veličanstveni prsten oko grada. Obilazak: KATEDRALA SV. MARTINA, CRKVA SV. MIHAELA, PALLAZO i TORANJ GUINIGI, najviši toranj u gradu s nezaboravnom panoramom toskanskog krajolika. Slobodno vrijeme. Nastavak vožnje prema Pisi. Obilazak i šetnja uz pratitelja putovanja. Vidjet ćemo: Trg čudesa" (Campo dei Miracoli) gdje se nalazi katedrala – krstionica – groblje Camposanto sa svetom zemljom sa Maslinske gore i čuveni 60 m visoki Kosi toranj. Povratak u hotel. Priprema za najluđu noć u godini. Doček na glavnom gradskom trgu Montecatini terma ili jednom od kafića u vlastitom aranžmanu. Noćenje.

Dan 3 MONTECATINI TERME - SAN GIMIGNANO

Kasniji doručak u hotelu. Slobodno jutro za odmor. Vožnja prema San Gimignanu - malom utvrđenom srednjovjekovnom gradu na brdu. Najslavniji je po svojoj arhitekturi, a osobito po svojih 14 tornjevima koji se mogu vidjeti na kilometrima udaljenosti, od nekadašnjih čak 70-tak. Poznat je i po svojem bijelom vinu, Vernaccia di San Gimignano, koje se dobiva samo od loze koja raste u okolici i najboljem sladoledu na svijetu koji možete naći u Gelateria Dondoli. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel i noćenje.

Dan 4 MONTECATINI TERME - FIRENZA - SPLIT

Doručak u hotelu i odjava. Vožnja autobusom do Firenze. Po dolasku slijedi razgled grada s lokalnim vodičem u kojem ćemo se upoznati sa znamenitostima kao što su: katedrala Santa Maria del Fiore – krstionica – Giottov zvonik – crkva Santa Croce – Ponte Vecchio – Piazza della Signoria i brojni drugi dragulji Firence.
Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i istraživanje grada.Nastavak vožnje prema Splitu. Dolazak u Split u noćnim satima.

Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Mjesto polaska: Split, Šibenik, Zadar
Trajanje putovanja: 4 dana, 3 noćenja
Prijevoz na putovanju: Autobus
Smještaj na putovanju: Hotel
Usluga u hotelu: Smještaj s uključenim doručkom

UVJETI OTKAZIVANJA

Do 15 dana prije polaska - bez troškova otkazivanja
14 - 0 dana prije polaska - trošak otkazivanja u uplaćenom iznosu putovanja

PLAĆANJA

Jednokratno - Bankovni transfer, gotovina ili putem kreditne kartice.
Obročno putem bankovnih transfera
 

 

Cijene i uvjeti:

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:  439,00€
 

POPUSTI I OPCIONALNE NADOPLATE

 • Popust u iznosu 10% za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu - 60 € po noćenju
 • Turistički vlakić od checkpointa u Pisi do gradskih zidina i povratno - 4 € / po osobi
 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase
 • 3 x noćenja u hotelu 3*/4*
 • 3 x doručka u hotelu u kojem se boravi
 • Voditelj putovanja
 • Lokalni vodič u Firenzi
 • Priprema, organizacija i jamčevina putovanja
 • Troškovi osobne potrošnje uključujući troškove javnog prijevoza i ulaznica za pojedinačne znamenitosti
 • Boravišna pristojba 2-3 € po osobi / po noćenju
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.