Uskrs u Vijetnamu! 2024

Garantiran Polazak!

Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024 Uskrs u Vijetnamu! 2024
Polazak
Zagreb
Prijevoz
Avion
Trajanje
11 dana
Destinacija
Vijetnam
Min osoba
1
Termini

 28.03. - 09.04.2024. 

Cijena
od €1.590,00 (11.979,86 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:
1.dan (28.03.) Zagreb – Doha – Ho Chi Minh

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova Qatar airways u 10:35h za Dohu. Po dolasku u Dohu 17:50h, nastavak leta Qatar airways u 01:45h za Ho chi Minh. Obroci tijekom leta. Noćni let.

2.dan (29.03.) Ho Chi Minh – tura sa rikšama

Slijetanje u Ho chi Minh  predviđeno je u 12:50h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta, te slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel u centru grada sa 4*. Nakon kraćeg odmora predlažemo avanturističku vožnju Tin Tinom, tradicionalna trokolica, gdje sjedite na prednjem dijelu trokolice u udobnoj sjedalici, dok vozač pedala kroz Ho Chi Minh City. Uživajte u znamenitostima, zvukovima i mirisima grada. Sama vožnja je avantura jer se nalazite u gradu u kojem je registrirano preko 9 milijuna skutera, opustite se i uživajte u ovom urbanom kaosu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan (30.03.) Ho chi Minh – Cu Chi Tuneli

Nakon doručka predlažemo posjetu Cu Chi tunela koji su se koristili za vrijeme Vijetnamskog rata između sjevera i juga . Ova zamršena mreža tunela je bila izgrađena kako bi zaštitili otpora Viet Minh snaga i francuskog bombardiranja, a kasnije je korištena od strane Viet Cong kao strateška baza zbog blizine južnog dijela Ho chi minha. U tunelima su smještene škole, bolnice, kuhinje i vojne ratne sobe. Vijetnamski Vlada sačuvala je oko 75 km tunela kao memorijalni park. Nakon lokalnog ručka povratak u Ho Chi Minh te posjet ratnog muzeja, Muzej prikazuje staru vojnu opremu i druge srodne predmete iz Vijetnamskog rata, uključujući neke veće izloške, uključujući F5A borca i UH1-Huey helikopter. Nastavak vožnje do Palače ponovnog ujedinjenja, prethodno poznata kao predsjednička palača, pogled na službenu Južnu vijetnamsku predaju na 30. travnja 1975. Slijedi posjet katedrale Notre Dame i Glavne pošte, dva primjera francuske kolonijalne arhitekture. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Consignment Risikabelt hovedvei Kvinne Uventet bunn chu chi tunnels vietnam war - bartarmelk.com

4.dan (31.03.)  Ho Chi Minh – delta Mekonga

Nakon doručka, predlažemo odlazak na Deltu Mekonga. Vožnja po rijeci s pogledom na brojne rukavce i kanale rijeke Mekong. Posjetit ćemo lokalno seosko imanje na kojem se nalazi mali pogon za izradu proizvoda od kokosa. Imat ćemo priliku kušati tropsko sezonsko voće, tradicionalni čaj, te uživati u lokalnoj glazbi. Povratak u grad, odlazak do Kineske četvrti s hramom Thien Hau i Binh Tay tržnicom. Slobodno vrijeme. U večernjim satima posjet Ben Thanh marketa, gdje možete vježbati svoje jezične vještine pregovaranja za suvenire, odjeću i začine. Noćenje.

5.dan (01.04.) Ho Chi Minh

Nakon doručka, slobodan dan za vlastite programe. Noćenje.

6.dan ( 02.04.) Ho Chi Minh- Hoi An

Nakon doručka slijedi odjava iz hotela i transfer u zračnu luku. Prijava za let za Danang. Po dolasku slijedi transfer do hotela u Hoi An-u. Prijava i smještaj u hotel sa 4* na samoj plaži. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Noćenje.

7.dan ( 03.04.) Hoi An – city tura

Nakon doručka, slobodno vrijeme za odmor na plaži. Za one aktivniji mogućnost odlaska biciklom do Tra Que. Tra Que je šarmantno malo selo na rubu Hoian, selo je poznato po svojim slatkim mirisnim i zelenom povrću kojeg lokalci koriste za Cao Lau i Quang rezanci. U ovom selu imat ćete priliku otkriti umjetnost uzgoja vodenih biljaka, okušajte se kod domaćina u pripremi lokalnih jela. Ručak u obitelji. Povratak u Hoi – an, predlažemo obilazak povijesnog grada koji je nekad bio uspješan lučki grad tijekom 16. do 18. stoljeća. Posjetite tržnicu Hoi An, staru kuću Tan Ky, pokriveni japanski most i dvoranu u skupštini Fukien. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8.dan ( 04.04.) Hoi An – zlatni most

Nakon doručka predlažemo posjetu jedne od najvećih atrakcija u Vijentamu u okolici Dananga – Cau Vang “Zlatni most” sa posebnom strukturom u brdima koju “drže” dvije ruke. Nalazi se u tajlandskim vrtovima Thien u odmaralištu Bà Nà Hills, koje su 1919. godine izgradili francuski kolonisti s 200 vila. Danas možete doći do Ba Na Hillsa pomoću jednosmjerne žičare. Zlatni most je dio područja zabave od početka lipnja 2018. godine i postaje još jedan razlog za istraživanje sve popularnijeg odredišta grada Danang. Uživajte u očaravajućim panoramskim pogledima. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel, slobodno vrijeme za kupanje.
Noćenje.Enormous stone hands hold up Vietnam's new golden mountain bridge - Lonely Planet

9.dan (05.04.) Hoi An – Hanoi

9.dan (05.04.) Hoi An – Hanoi Nakon doručka, odlazak u zračnu luku te prijava na let za Hanoi. Po dolasku slijedi transfer u hotel. Prijava i smještaj u hotelu 4* u samom sredštu grada. Nakon kraćeg odmora odlazak na laganu šetnju gradom te predlažemo odlazak na večeru u lokalni restoran. Hanoi je glavni grad Vijetnama sa svojom tisućljetnom povijesti, s prekrasnim rijekama i jezerima, očaravajućim znamenitostima, izvornom umjetničkom tradicijom, tradicionalnom hranom, kulturno je, ekonomsko, političko i turističko središte Vijetnama. Povratak u hotel. Noćenje.Guide to Food & Drink in Hanoi, Vietnam | Culture Trip

10.dan ( 06.04.) Hanoi – city tura

Nakon doručka, predlažemo odlazak na cjelodnevnu turu po Hanoi-u. Posjetite neke od fascinantnih znamenitosti Hanoi-a, razgled ćemo započeti sa Mauzolej Hochiminh – jedna od najposjećenijih atrakcija u Hanoiu. To je posljednje počivalište Ho Chi Minha, najpoznatijeg i najpopularnijeg vođe Vijetnama, koji je njegovom narodu poznat kao ‘ujak Ho’. Njegovo je tijelo ovdje sačuvano u staklenoj kutiji na mauzoleju. Uz Njegovu kuću na Štulama, s vrlinama jednostavnosti i ljubavi, ujak Ho nije volio živjeti i raditi u predsjedničkoj palači. U svibnju 1958., prema inspiraciji ujaka Hoa, časnici i vojnici su u vrtu Predsjedničke palače sagradili Kuću hulja. Živio je i radio ovdje dok nije umro 1969. Slijedi razgled hrama književnosti – izvorno izgrađena kao hram Konfucije, ovo je mjesto prvog sveučilišta u Vijetnamu koje datira iz 1070. godine i ističe važan utjecaj koji je vijetnamsko društvo imalo na obrazovanje. Odlazak na zajednički ručak. Nakon ručka slijedi biciklistička tura po Staroj četvrti, poznata i kao 36 ulica. Cyclo je vijetnamska verzija bickla – rikše, izvorno korištena kao glavni oblik prijevoza u Vijetnamu. U novije doba tu ulogu je preuzela uporaba motocikala, ali i dalje ostaje u središtu vijetnamske kulture. Zavalite se i opustite dok ste svjedoci buke i vreve ovog šarmantnog grada i njegovog labirinta ulica. Slijedi posjeta hramu Ngoc Son i jezeru Hoan Kiem. Hram je smješten na malom otoku na jezeru, a povijest seže u 13. stoljeće. Hram je postignut prelaskom Huc mosta koji doslovno znači “mjesto dotaknu jutarnjim sunčevim zrakama”. Nakon završetka osvježenja, finale današnjeg razgledavanja je vodeni lutkarski show, divna izvedba glazbe, lutaka i pjesama. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

11.dan ( 07.04.) Hanoi – Ha Long Bay

Nakon doručka predlažemo odlazak (fakultativno) u Ha Long Bay,  zaljev u kojeg karakterizira 2000 vapnenačkih grebena, otočića i hridi, koje izviru iz vode. Ovaj prirodni fenomen prostire se na 1.500 četvornih kilometara,  pod zaštitom je UNESCO-a, a 2011 godine proglašen je jednim od Sedam čuda prirode. Ha Long uz čiji se naziv veže legenda o zmaju, nastajao je milijunima godina djelovanjem klime i mora, a i  dan danas se još uvijek mijenja. Dolazak u Halong Bay predviđen je u podnevnim satima. Ukrcaj na drveni brod, za vrijeme 4 satnog krstarenja biti će serviran ručak od morskih plodova. Posjetit ćemo veliku špilju “Sung Sot” te uživati u predivnom panoramskom pogledu na sam zaljev Ha Long. Povratak u Hanoi u večernjim satima. Noćenje.

Slikovni rezultat za ha long bay

12.dan (08.04.) Hanoi – Doha

Nakon doručka, slijedi transfer u zračnu luku, prijava na let za Dohu u 09:40h. Obroci tijekom leta. Dolazak u Dohu u 13:05h. Mogućnost izlaska u grad u organizaciji Qatar Airwaysa , više informacija u završnom pismu. Povratak u zračnu luku.

13.dan ( 09.04.) Doha – Zagreb

13.dan ( 09.04.) Doha – Zagreb

Prijava na let u 02:00h za Zagreb. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:55h po lokalnom vremenu.

 • Za izradu viza je potrebna 1 fotografija veličine kao iz putovnice, putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od izlaska iz zemlje
 • Kalkulacije cijena su rađene prema cjeniku i uvjetima lokalnih agencija zaključno s 15.06.2023.
 • Izleti se rezerviraju i plaćaju u Hrvatskoj najkasnije 15 dana prije putovanja

Opći uvjeti putovanja odgovornog organizatora: https://gotravel.hr/opci-uvjeti-putovanja/

Cijene i uvjeti:

First minute cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 1.590,00 € + zrakoplovne pristojbe 397 €  (obavezno kod prijave)

 • Avionske karte Zagreb – Ho chi Minh, Hanoi– Zagreb
 • Unutarnji let Ho chi Minh – Danang – Hanoi
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* s doručkom
 • Sransferi od/do hotela iz zračnih luka
 • Organizacija putovanja i pratitelj putovanja iz hrvatske tijekom cijelog putovanja
 • Zrakoplovne pristojbe 397 €  (obavezno kod prijave)
 • Posredovanje vize za Vijetnam – 87 €
 • Nadpłata za jednokrevetnu sobu – 410 €
 • Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)
 • Izleti : Ho Chi Minh tura s rikšama 26 € , Cu Chi tuneli i city tura 55€ , delta Mekonga 55 € , Hoi Ann city tura 51 € ,  Hoi Ann zlatni most 87 € , Hanoi city tura 52 € , Halong Bay tura 87 €
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.