MODRA ŠPILJA - SPEEDBOAT

Posjetite pravi biser Jadranskog mora i najatraktivnije znamenitosti otoka Visa!

Modra špilja - jednodnevni izlet iz Vodica, Šibenika & Primoštena Modra špilja - jednodnevni izlet iz Vodica, Šibenika & Primoštena Modra špilja - jednodnevni izlet iz Vodica, Šibenika & Primoštena
Polazak
07:00 - 18:00
Usluga
Cjelodnevni izlet
Prijevoz
Brod
Trajanje
11 sati
Destinacija
Modra Špilja, Biševo, Stiniva & Vis
Min osoba
8
Termini

01.06.-01.10.2024. NA UPIT!

Cijena
od €160,00 (1.205,52 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:

Polazak gumenjakom iz Vodica u 07:00h, iz Šibenika u 07:20h, iz Primoštena u 07:40h.

MODRA ŠPILJA - BIŠEVO
Prva postaja ovog cjelodnevnog izleta je biser Jadranskog mora, Modra špilja, najatraktivnija znamenitost otoka Biševa.

Špilja ima dva otvora; jedan je manji, onaj umjetno probijen kroz koji može proći brodić, dok je drugi otvor mnogo širi, na južnoj strani špilje ispod razine mora. Kroz taj podvodni otvor prodire sunčana svjetlost koja se prolazeći kroz vodu najprije lomi, a onda se od dna špilje odbija. To dovodi do specifičnog fenomena plave i srebrne nijanse mora, koje se stapaju jedna u drugu, ovisno dobu dana i kutu loma svjetlosti unutar špilje. Mi ćemo vam otkriti i malu tajnu. Iako je zabranjeno kupanje unutar špilje, stavite svoje dlanove u more i gledajte kako poprimaju boju svjetlećeg srebra. Da skratimo, neke se ljepote ne mogu opisati, mogu se samo doživjeti.
Da biste doživjeli ovu nezaboravnu refleksiju bistrog mora, i upoznali s ovim spomenikom prirode sa Srime, Vodica, Šibenika ili Primoštena potrebno nam je oko 2sata.

KOMIŽA - VIS
Sljedeća stanica je otok Vis i grad Komiža, udaljen samo 5NM od Modre špilje. Komiža je najpoznatija po svojim ribarima. Na sunčanoj strani otoka, dobro zaklonjena od hladnih sjevernih vjetrova budući da se nalazi u podnožju brda Hum, poznata je i kao jedno od najsunčajnih mjesta na Jadranu uz 2600 sunčanih sati. Mediteransku arhitekturu Komiže krase kamene kuće, uske uličice i predivne plaže. Na rivi oko luke uvijek je šušur, suvernicice, brojni kafići i restorani u kojima možete ručati s ostalim turistima i domaćim ljudima.

UVALA STINIVA
Polazimo dalje, ali ostajemo na Visu. Idemo u uvalu Stiniva, najljepšu plažu u Europi. Ovaj netaknuti biser s kristalno čistim morem, bijelim pijeskom i impresivnim liticama u pozadini, nastao je urušavanjem špilje čiji su svodovi prekrivali današnju Stinivu. Ostaci tog svoda  pretvoreni su u žalo, a na rubnim dijelovima litica možemo pronaći stalaktite koji su nastajali kad i špilja. Plaža je sačinjena od većih oblutaka, a more je iznimno mirno. Neki svjetski poznati filmovi snimani su u ovoj idealnoj osamljenoj uvali.

Pakirajte se i pokrenite, i neka jedan vaš dan bude rezerviran za – ove fascinantne prizore.

Cijene i uvjeti:
 • ODRASLI ► 160€ /1.130,17 kn po osobi 
 • DJECA ►  (0-7 godina) ► 80€ 

 

 • Skipera
 • Vodu na brodu
 • Osiguranje putnika
 • Opremu za ronjenje
 • Gorivo
 • Stručnog vodiča
 • Troškovi osobne prirode
 • Ulaznice za Modru Špilju
 • Skretanje s rute izvan programa
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.