KRSTARENJE COSTA DIADEMOM I POSJET EXPU - DUBAI

10 dana avionom

KRSTARENJE COSTA DIADEMOM I POSJET EXPU - DUBAI KRSTARENJE COSTA DIADEMOM I POSJET EXPU - DUBAI KRSTARENJE COSTA DIADEMOM I POSJET EXPU - DUBAI KRSTARENJE COSTA DIADEMOM I POSJET EXPU - DUBAI KRSTARENJE COSTA DIADEMOM I POSJET EXPU - DUBAI KRSTARENJE COSTA DIADEMOM I POSJET EXPU - DUBAI
Polazak
12.11. – 21.11.2021.
Prijevoz
Brod / Zrakoplov
Destinacija
Dubai
Min osoba
1
Termini

12.11.-21.11.2021.

Cijena
od €1.104,25 (8.320,00 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:
1. dan, 12.11.2021., ZAGREB – DUBAI – direktan let

Sastanak putnika, čiji je let iz Zagreba, s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 12:30 sati. Prijava na let kompanije EMIRATES i polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:30 sati na letu (ažurira se). Dolazak u Dubai u 23:00 sata po lokalnom vremenu. Organizirani transfer za putnike iz Ljubljane do Zračne luke Zagreb. Polazak sa Željezničkog kolodvora u 10:30 sati (uz doplatu).Putnici čiji je let iz Budimpešte samostalno se prijavljuju na let za Dubai. U zračnoj luci Budimpešta potrebno je biti u 13:10 sati. Prijava na let kompanije EMIRATES i polijetanje zrakoplova za Dubai u 15:10 sati na letu (ažurira se). Dolazak u Dubai u 23:25 sati po lokalnom vremenu. Putnici čiji je let iz Beograda samostalno se prijavljuju na let za Dubai. U zračnoj luci Beograd potrebno je biti u 10:50 sati. Prijava na let kompanije (ažurira se) i polijetanje zrakoplova za Dubai u 12:50 sati na letu (ažurira se). Dolazak u Dubai u 21:05 sati po lokalnom vremenu. Nakon preuzimanja prtljage i obavljanja carinskih formalnosti transfer do hotela Metropolitan 4*. Smještaj u hotel Lemon Tree 4* Dubai ili sl., noćenje. 

2. dan, 13.11.2021., DUBAI – odlazak na EXPO 2021. i ukrcaj na brod Costa Diadema

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Putnici s prtljagom odlaze na najpoznatiju svjetsku izložbu EXPO 2020. Predviđeni dolazak na izložbu je u 10:00 sati. Ulaznice za EXPO 2020 su uključene u cijenu. Slobodno vrijeme za istraživanje svjetske izlože do 17:00h. Slijedi transfer do luke i ukrcaj na brod Costa Diadema. Večera i noćenje na brodu. 

3. dan, 14.11.2021., DUBAI – odlazak u Skyway innovation center (Sharjah) – isplovljavanje broda Costa Diadema u 14:00 sati

Doručak na brodu. Polazak u 08:00 iz luke Dubai i odlazak na Sharjah Research Technology and Innovation Park. Pogledaj video prezentacije Skyway programa: Video 1 https://youtu.be/YwZFvpm0wU8  -  Video2 https://youtu.be/O9KGyu_3wyw   Povratak prema brodu u 11:00 h. Isplovljavanje broda u 14:00 h. Ručak i večera na brodu. Plovidba.

4. dan, 15.11.2021., MUSCAT – 09:00 – 22:00

Obroci na brodu. Slobodno za vlastite aktivnosti. Mogućnost organiziranja poludnevnog izleta MUSCAT za grupu u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku (uz doplatu). 

5. dan, 16.11.2021., PLOVIDBA – cijeli dan na moru

Obroci na brodu. Slobodno vrijeme za uživanje na brodu. Aktivnosti koje se nude na brodu možete pronaći u dnevnim novinama. Navečer predlažemo odlazak u kazalište. 

6. dan, 17.11.2021., DOHA – 09:00 – 20:00

Obroci na brodu. Slobodno za vlastite aktivnosti. Mogućnost organiziranja poludnevnog izleta DOHA (uz doplatu) za grupu u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku. 

7. dan, 18.11.2021., ABU DHABI – 11:00 – noćenje na brodu

Obroci na brodu. Slobodno za vlastite aktivnosti. Mogućnost organiziranja poludnevnog izleta u FERRARI WORLD (uz doplatu) ili odlazak na JEEP SAFARI ABU DHABI (uz doplatu) za grupu u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku.

8. dan, 19.11.2021., ABU DHABI – isplovljavanje u 23:59 sati

Obroci na brodu. Slobodno za vlastite aktivnosti. Mogućnost organiziranja cjelodnevnog izleta ABU DHABI CITY TOUR (uz doplatu) za grupu u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku. 

9. dan, 20.11.2021., DUBAI – dolazak broda u Dubai u 08:00 sati, iskrcavanje

Doručak na brodu. Iskrcaj s broda oko 09:00 sati i odlazak prema Dubai Shopping Mall uz panoramski razgled grada na putu do Dubai Malla. Po dolasku u Dubai Mall slobodno vrijeme za shopping ili odlazak na najvišu zgradu svijeta Burh Khalifa (uz doplatu). Pogledajte Dubai iz potpuno nove perspektive – s nebodera Burj Khalifa, najviše svjetske građevine visoke 828 metara i s više od 160 katova. Nijedna zgrada u svijetu u modernoj svjetskoj povijesti nije nikada pobudila toliko znatiželje i zaintrigirala posjetitelje kao Burj Khalifa. Ovaj posjet odgovorit će na sva Vaša pitanja i nedoumice koliko je zapravo moderan Dubai poseban i impresivan. Oko 15:00 sati odlazak prema hotelu uz stajanje na Jumeriah Sky Way (dogovor obilaska od strane naručitelja putovanja). Nastavak prema hotelu oko 17:00 sati. Po dolasku u hotel, smještaj u hotel Metropolitan 4* Dubai ili sl., noćenje. 

10. dan, 21.11.2021. DUBAI – ZAGREB – direktni let

Rani doručak (u vidu suhog obroka – lunch paket – ukoliko drugačije nije dogovoreno) te odjava iz hotela i transfer do Zračne luke Dubai ovisno o letovima. Informaciju o odjavi iz hotela i transferu dobit ćete od pratitelja putovanja dan prije polaska – odlazak prema Zračnoj luci minimum 3 sata prije najavljenog leta! Prijava na let kompanije (ažurira se) na let (ažurira se) za Zagreb u (ažurira se) sati. Predviđeno slijetanje u Zagreb je oko (ažurira se) sati po lokalnom vremenu. Po slijetanju u Zagreb, organiziran povratni transfer za putnike iz Ljubljane. Prijava na let kompanije Emirates na let (ažurira se) za Budimpeštu u (ažurira se) sati. Predviđeno slijetanje u Budimpeštiu je oko (ažurira se) sati po lokalnom vremenu. Prijava na let kompanije Emirates na let (ažurira se) za Beograd u (ažurira se) sati. Predviđeno slijetanje u Beograd je oko (ažurira se) sati po lokalnom vremenu. 

 

(ažurira se) 12.11. ZAGREB – DUBAI  Sat: (ažurira se)

(ažurira se) 21.11. DUBAI – ZAGREB Sat: (ažurira se) 

 

 

Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije (ažurira se) i može biti podložno promjeni. 

Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

Cijene i uvjeti:

Cijena aranžmana u 2-krevetnoj kabini:

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Basic - 8.320 kn po osobi

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Basic - 8.820 kn po osobi

Vanjska kabina s balkonom, kategorija Basic COVE BALCONY - deck 2 - 9.320 kn po osobi

 

Broj višekrevetnih kabina ograničen – kabine isključivo NA UPIT!

CIJENA ZA 3. i 4. LEŽAJ:

• 3. i 4. ležaj djeca do 17,99 godina u pratnji 2 odrasle osobe u istoj kabini: 6.620 kn

(u tom slučaju 1. i 2. osoba plaćaju punu cijenu smještaja u dvokrvetnoj kabini)

• 3. i 4. ležaj odrasli u pratnji 2 odrasle osobe u istoj kabini: 7.420 kn 

(u tom slučaju 1. i 2. osoba plaćaju punu cijenu smještaja u dvokrvetnoj kabini)

 

Jednokrevetne kabine isključivo NA UPIT! 

 

Plačanje: 40% cijene aranžmana kod prijave, preostali iznos do 30.07.2020.

Kod plačanja navesti:

-Ime i prezime putnika

-iznos za uplatu

-Platiti u korist: NIK TOURIST SERVICE d.o.o., Ante Šupuka 5, 22000 Šibenik

-IBAN: HR2024070001100038378

-Poziv na broj: HR02 datum uplate

-Svrha uplate: Aranžman Costa Diadema, Expo

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

• aviokartu na direktnom letu za Dubai na ekonomskoj klasi kilaže 20 kg + 7 kg ručne prtljage,

jedan topli obrok na letu + piće

• transfer autobusom Zračna luka Dubai – hotel – Zračna luka Dubai uz asistenciju lokalnog predstavnika u Dubaiju – uključena boćica vode prilikom transfera po putniku 

• smještaj u hotelu Leemon Tree 4*  i hotelu Metropolitan 4*  u odabranom tipu sobe na bazi noćenja s doručkom (u hotelu Metropolitan doručak kao sui obork – paket – ukoliko drugačije nije dogovoreno)

• transfer od hotela do EXPO izložbe te dalje prema luci Port od Dubai.

• krstarenje brodom Costa Diadema, smještaj u odabranoj kabina na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV) – 8 dana/7 noćenja: prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disko, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena i ležaljki na brodu

• Cijena uključuje lučke pristojbe

• transfer autobusom na razgled SRTIP-a uz asistenciju lokalnog predstavnika u Dubaiju – dogovor obilaska od strane naručitelja putovanja, povratak u luku Port of Dubai u 11:00 sati 

• transfer autobusom  do Dubai Shopping Malla te slobodno vrijeme  (ulaznica za Burj Khalifu nije uključena u cijenu – mogućnost doplate)

• nastavak transfera autobusom  do Jumeirah Sky Way – dogovor obilaska od strane naručitelja putovanja

• nastavak transfera autobusom do hotela

• pratitelja putovanja iz Zagreba koji će biti s grupom tokom cijelog putovanja 

• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

• Ulaznice za EXPO.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

• napojnice brodskom osoblju koje se plaćaju direktno na brodu prilikom odjave s broda uslužna pristojba (10 EUR po noći po osobi od 14 i više godina; djeca između 4 i 14 godina plaćaju 5 EUR po noći po osobi; djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnicu – uslužnu pristojbu), naknada za usluge u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

• lokalnu pristojbu u Dubaiju - "Turizam dirhem" koja se naplaćuje po sobi/po danu: hoteli 4*: 8 Dirhama za oba hotela

• izlete u lukama pristajanja

• piće na brodu

• osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće

• kupnja u trgovinama na brodu i troškove carinjenja

• napojnice lokalnom davatelju usluge – oko 25 USD po osobi

• fakultativne sadržaje

• karte za javni prijevoz tijekom boravka u Dubaiju 

• troškove osobne prirode (piće, dodatne obroke, telefon...)

• ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koji se posjećuju tijekom boravka u Dubaiju i lukama tijekom krstarenja 

• putno osiguranje i osiguranje u slučaju otkazivanja putovanja.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:    

Za putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate viza nije potrebna za građane Hrvatske. Putovnica treba biti važeća najmanje 8 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

 

NE ZABORAVITE! STRANI DRŽAVLJANI dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Mogućnost posredovanja vize za strane državljane na upit. 

 

VAŽNO!

Nova regulacija unosa propisanih lijekova za putnike koji dolaze u Ujedinjene Arapske Emirate!

Svi putnici koji koriste lijekove koji se izdaju na recept trebaju prije dolaska podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovim službenim stranicama kako bi dobili pismo odobrenja koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.

 

Procedura je sljedeća:

Na web stranici http://www.mohap.gov.ae

• Kliknuti SERVICES

• Kliknuti E-SERVICES

• Odabrati poglavlje PATIENT SUPPORT SERVICES

• Kliknut ISSUING PERMISSION TO IMPORT MEDICINES FOR PERSONAL USE

• Kliknuti GO TO E-SERVICE (desno gore)

• Putnik će biti preusmjeren na dio stranice na kojem unosi svoje osobne podatke (ime, email itd.) i na kojem će moći uploadati sve potrebne dokumente - recept, kopiju putovnice te će se odobrenje ili neodobrenje izdati u roku od 24 sata nakon razamtranja od strane službenika Odjela za lijekove.

 

Traženi dokumenti:

1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.

2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.

3. Sken putovnice.

 

Link na popis lijekova i regulativu za unos istih u Ujedinjene Arapske Države:

http://www.uae-embassy.org/sites/default/files/Guidelines%20for%20carrying%20medecines%20to%20UAE.pdf

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. 

Za ovo vrijede Opći uvjeti agencije Bravo putovanja d.o.o., odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 

• 90 dan i više dana prije polaska 30% cijene aranžmana

• 89 - 45 dana prije polaska 50% cijene aranžmana

• 44 - 30 dana prije polaska 75% cijene aranžmana

• 29 - 0 dana prije polaska 100% cijene aranžmana

• nakon polaska i “no show” 100 % cijene aranžmana

• nepotpune i/ili nevažeće putne isprave/vize 100 % cijene aranžmana

• promjena imena putnika moguća je do 7 dana prije polaska broda uz doplatu od 50 € po promjeni.

• promjena datuma polaska - primjenjuju se gornje otkazne stope!

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.