Izlet u Trogir

Cjelodnevni izlet

Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir Izlet u Trogir
Prijevoz
Auto/Kombi/Autobus
Trajanje
7 sati
Destinacija
Trogir
Min osoba
4
Termini

Na upit!

Cijena
od €65,00 (489,74 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:

Polazak autobusom iz Vodica/Šibenika/Primoštena u jutarnjim satima. Vožnja Jadranskom magistralom. Dolazak u Trogir, razgled grada Trogira-stare gradske jezgre uz pratnju stručnog vodiča. Posjet trogirskoj katedrali Sv. Lovre. Slobodno vrijeme.Povratak prema Vodcama/Šibenik/Primoštenu po dogovoru.

Trogir, grad poput palače: mnogi su pjesnici pokušali riječima opisati opčinjenost povijesnim gradom Trogirom. I svi su zaključili: mora ga se doživjeti, udahnuti njegov miris, kako bi se ga zavoljelo. No kad su to učinili, zaljubili su se u nj jednom zauvijek. Kamene kuće, njegovane s puno ljubavi, odišu dubokim mirom. A igra svjetla i sjene, koja se mijenja ne samo dnevno, već gotovo svakoga sata, plete svakog posjetitelja u svoju mrežu, kako na trgovima, koji uvijek vrve ljudima iz svih krajeva svijeta, tako i u bezbroj uličica, koje se doimaju kao da su sasvim napuštene. Taj fenomen izaziva u nama želju da ostanemo ovdje zauvijek Trogir nije 1998. godine uzalud proglašen gradom svjetske kulturne baštine.

Cijene i uvjeti:
  • CIJENA:  65€ po osobi
  •  Minimalni broj osoba za realizaciju: 4

Cijena sa stručnim vodičem za Trogir : 100€ po osobi

  • Vožnju kombijem/autobusom
  • Osvježavajuće piće
  • ručak
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.