Skijanje na Vlašiću!

Apartmani BellaMonte Vlašić izvrstan su izbor za obitelji s djecom, u blizini ski staza za početnike, Tv Total 100 programa, WiF!

Skijanje na Vlašiću! Skijanje na Vlašiću! Skijanje na Vlašiću! Skijanje na Vlašiću! Skijanje na Vlašiću! Skijanje na Vlašiću!
Prijevoz
Vlastiti prijevoz
Trajanje
7 dana
Destinacija
Vlašić
Min osoba
1
Termini

12.2.-28.2.

Cijena
od €390,00 (2.938,46 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:

U srcu Bosne i Hercegovine smjestila se planina Vlašić, sa svojim najvišim vrhom Paljenik 1.963 mnv. Za mnoge idealna vikend destinacija ponudit će puno prije svega početnicima.

Skijalište je udaljeno od Zagreba cca 350 km, no Vlašić je ipak posebice je popularan među Slavoncima, kojima je to jedan od najbližih skijaških centara, udaljen od Osijeka cca 280 km. Najbolji put do skijališta je preko mjesta Turbe, nedaleko od Travnika, od kuda vodi solidna cesta u duljini 20-ak km do samog skijališta. Putem je postavljeno dovoljno putokaza, tako da je vrlo lako doći do odredišta.

Skijalište raspolaže sa 5 skijaških žičara, od čega su 2 baby lifta, koja pripadaju hotelu Sunce. Skijalište se deklarira s cca. 9,5 km staza. Glavni dio skijališta poslužuju vučnice Babanovac 1 i 2 (1.260 – 1.450 mnv), od kojih je jedna vučnica sidro, a druga je tanjurić. Uz navedene vučnice nalazi se i jedna velika i široka staza, koja je cijelom dužinom osvijetljena za noćno skijanje.

Malo pored navedenog mjesta se nastavlja još jedna žičara – Markovac (1.345 – 1.525 mnv), koja vodi prema najvišoj točki skijališta. Spomenimo kako u asortimanu Vlašića postoji i ski lift “Ugar“, koji na žalost već neko vrijeme nije u funkciji.

S vrha skijališta moguće je krenuti na dvije strane. Skijajući od vrha staze se na nekim dijelovima razdvajaju, a na nekima pak spajaju te iako se nije problematično orijentirati, svejedno ne bi bilo loše kada bi staze nosile neke oznake, ili barem orijentire, posebice za slučaj lošijeg vremena. Staze su većinom plavo-crvenog karaktera, s time da se na svakoj stazi izmjenjuju plavi i crveni dijelovi. Jedna od staza prolazi i u 90 metarsku skakaonicu te praktički kroz centar mjesta nastavlja prema polaznoj stanici lifta. Skijanje kroz ulicu, kojom zimi nema prometa za automobile, pravi je doživljaj. No ovdje je ipak potreban oprez, jer ima puno šetača te obitelji s djecom koja se sanjkaju.

Opis smještaja:

Apartmanska kuća BellaMonte na Vlašiću, smještena u rekreacijskom centru Babanovac, 100m od ski staze, svojim komforno opremljenim apartmanima pruža vam ugodni odmor u planinskom okruženju. Niti 10-ak minuta šetnje od centra naselja, okružena šumom i sa pogledom na Dolinu panjeva, zadovoljit će sve vaše potrebe na odmoru.

Svi apartmani,veličinom prilagođeni za boravak 2 pa do 8-9 osoba,opremljeni su kuhinjom, ali rado ćemo vam ponuditi i domaće specijalitete iz naše kuhinje, sve u toplom ugođaju našeg caffe-restorana. Sve to, nakon što dan kvalitetno iskoristite u zimskim aktivnostima, skijanjem ili šetnjom, turskom parnom kupelji ili kupanjem u bazenu.. ili jednostavno odmorom uz kuhano vino ili rakijicu.

Za povratak u Republiku Hrvatsku riješen je PCR test na samom skijalištu.

Opisi apartmana zajedno na slikama u galeriji!

Cijene i uvjeti:

Cijena po apartmanu za 1 noćenje u kunama:

  • Ručnici
  • Rosteljina
  • WiFi
  • TV Total preko 100 programa
  • Završno čišćenje
  • Parking.
  • Bor. pristojba 1 €/osoba/dan djeca mlađa od 12 g. ne plaćaju bor. pristojbu, djeca 12-18 g. 0,50 €/dan.
  • prijevoz!

 

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.