MÜNCHEN i DVORCI BAVARSKE - 3 dana autobusom

Vrijednost više: uključen izlet u dvorce Bavarske !

MÜNCHEN i DVORCI BAVARSKE  - 3 dana autobusom MÜNCHEN i DVORCI BAVARSKE  - 3 dana autobusom MÜNCHEN i DVORCI BAVARSKE  - 3 dana autobusom MÜNCHEN i DVORCI BAVARSKE  - 3 dana autobusom
Polazak
ZAGREB
Prijevoz
Autobus
Trajanje
3 dana
Destinacija
MÜNCHEN
Min osoba
40
Termini

29.4.2022. - 1.5.2022.

Cijena
od €1.290,00 (9.719,51 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:
1. dan ZAGREB – MÜNCHEN

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502 - 506 u 04:30 sati. Vožnja  kroz Sloveniju i Austriju  uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u bavarsku metropolu  razgled grada autobusom i pješice: Kraljevski trg – četvrt muzeja sa slavnim pinakotekama  - Ludwigstrasse – Maximilianeum – Isarska vrata – Karlov trg – glavni trg Marienplatz – crkva Frauenkirche – Residenz - dvorac Nymphenburg. Slobodno vrijeme u središtu Münchena za odličan shopping u glavnoj trgovačkoj ulici Kaufringerstrasse, osobne programe ili  posjet tipičnoj bavarskoj  pivnici. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan MÜNCHEN I IZLET DVORCI BAVARSKE

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u južnu Bavarsku. Vožnja do dvorca Hohenschwangau, mjesta gdje je kralj Ludwig II proveo djetinjstvo i dvorca Neuschweinstein, smještenog na visokoj stijeni, kojeg je Walt Disney uzeo za primjer dvorca iz bajke. Razgledi dvoraca i slobodno vrijeme za kavu ili kupovinu suvenira. Nastavak izleta vožnjom do dvorca Linderhof, jedinog završenog dvorca za Ludwigova života. Razgled dvorca  okruženog prekrasnim parkovima, terasama, fontanama i paviljonima u maurskom stilu. U parku dvorca je Venerina špilja, umjetna špilja s jezercem i rasvjetom u kojoj je Ludwig II slušao Wagnerovu glazbu vozeći se čamcem u obliku labuda. Ovaj će izlet osim posjeta dvorcima posjetiocima približiti prirodne ljepote i alpske krajolike južne Bavarske. Povratak u hotel u Münchenu. Noćenje. 

3. dan MÜNCHEN – JEZERO CHIEMSEE - ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do obale jezera  Chiemsee „bavarskog mora“. Plovidba brodićem po jezeru do otoka  Herrenisel na kojem je Ludwig II izgradio dvorac po uzoru na francuski Versailles i dvoranu ogledala. Posjet dvorcu i šetnja otokom. Povratak brodićem do pristaništa u Prienu. Nastavak vožnje kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

Savezna Republika Njemačka je država u srednjoj Europi. Na sjeveru graniči sa Sjevernim morem, Danskom i Baltikom, na istoku s Poljskom i Češkom, na jugu s Austrijom i Švicarskom, a na zapadu s Francuskom, Luksemburgom, Belgijom i Nizozemskom. Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 16 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung). 

 

München je glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. München je površinom jedan od najvećih gradova Njemačke (310,43 km²). Točka s najvećom nadmorskom visinom iznosi 579 m dok najniža točka iznosi 482 m (prosjek 519 m n/m). Grad München ima približno 1 472 000 stanovnika. 

Popusti: 

Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem: 5 % popusta.

Cijene i uvjeti:

29.4. - 1.5. 3 dana, 1290,00 kn

Rok za prijavu: 10 dana prije polaska. Minimalan broj putnika: 40

• prijevoz turističkim autobusom prema programu
• smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi dva noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Münchenu
• razgledavanja prema programu,
• cjelodnevni izlet u dvorce Bavarske
• pratitelja tijekom putovanja,
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

• moguću doplatu za jednokrevetnu sobu : 550,00 kn
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• ulaznice za dvorce (informativne cijene ulaznica mogu biti podložne promjeni, obavijest o točnom iznosu u završnom pismu): dvorac Nymphenburg 8 EUR dvorac Linderhof 7,50 EUR, dvorci Hohenschwangau-Neuschwanstein  kombinirana ulaznica 25 EUR; dvorac na Herreninselu 9 EUR, povratna karta za vožnju brodićem na jezeru Chiemsee 7,70 EUR, trošak rezervacije ulaza za dvorce 2,70 EUR po dvorcui osbi , mladi do 18 godina starosti ne  plaćaju ulaznice, ali plaćaju trošak rezervacije ulaza  2,70 EUR po osobi i dvorcu)
• dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom,
• troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
• Putno osiguranje

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za  državljane RH viza za Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. 

 

Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cijene mogućih  ulaznica i fakultativnih sadržaja navedene su uz  pojedine programe  prema informaciji na dan  formiranja programa. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. 

 

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

 

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između jednog i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

 

Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 078620055045 uplaćeni kod Croatia osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.