Irska

Avionom iz Zagreba, 8 dana/ 7 noćenja

Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba Irska - 8 dana iz Zagreba
Polazak
Zagreb
Prijevoz
Avion
Trajanje
8 dana
Destinacija
Irska
Min osoba
25
Termini

21.06.2023. | 

23.08.2023. | 

Cijena
od €1.369,00 (10.314,73 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:
1. DAN: Zagreb - Dublin

Sastanak u zračnoj luci Zagreb i prijava na direktni let za Dublin. Po dolasku transfer i smještaj u hotelu na području Dublina.

2. DAN: Dublin

Doručak. Danas ćemo istražiti slikoviti glavni grad Irske, Dublin, koji su osnovali Vikinzi. Tijekom panoramskog razgleda grada, u središtu grada otkrivaju se povijesna O'Connell, georgijanske zgrade i trgovi te rijeka Liffey koja dijeli glavni grad. Prolazimo ispred svjetski poznatog Trinity Collegea, osnovanog u 16. stoljeću. Vidjet ćemo i i Dublinski dvorac čiji korijeni sežu u 13. stoljeće i koji je oduvijek imao važnu administrativnu ulogu. Slobodno vrijeme poslijepodne. Predlažemo da posjetite Temple Bar uz rijeku, popularnu zabavnu i umjetničku četvrt Dublina. Mogućnost fakultativnog posjeta pivovari Guinness (u cijeni paketa izleta). Sedam katova muzeja posvećenog najpoznatijem irskom izvoznom artiklu Guinness Stoutu. S vrha pivovare Guinness možete uživati u pogledu od 360°na Dublin uz lokalno pivo. Povratak u hotel.

3. DAN: Galaway

Doručak. Krećemo prema živahnom i popularnom lučkom gradu Galawayu, usput se zaustavljajući u Clonmacnoiseu (uključena ulaznica). Lokalitet ostaci samostanskog mjesta iz 6. stoljeća poznato je po romantičnom pogledu na obale rijeke Shannon, visokim križevima uklesanim u kamenu i okruglim tornjevima. Nastavljamo prema atlantskom lučkom gradu Galawayu, koji je posjetio i Kristofor Kolumbo. Čeka vas šetnja puna otkrića vijugavim srednjovjekovnim cestama kroz stari grad. Slobodno vrijeme. Preporučujemo posjetiti Latinsku četvrt, trg Eyre ili katedralu u Galwayu. Sljedeće 2 noći ćemo provesti u Galawayu.

4. DAN: Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet Stijene Moher i dvorac Bunratty

Doručak. Slobodan dan provedite u vlastitoj organizaciji ili nam se pridružite na fakultativnom izletu (uključen u pakt izleta). Imate priliku doživjeti ljepote okruga Clare, smještenog u zapadnom dijelu Irske. Čeka nas nevjerojatno prirodno blago, litice Moher. Sjaj atlantske obale proteže se na 8 kilometara. Veličanstveni kameni zid spušta se do valova s visine od 200 metara. Odavde se otvara nevjerojatan pogled. Naše putovanje vodi kroz regiju Burren Karst. Podrijetlo ovdašnjih nevjerojatnih stijena, koje
podsjećaju na mjesečev krajolik, seže milijunima godina unatrag. Naša sljedeća stanica je kultni dvorac Bunratty, izgrađen u 15. stoljeću i smješten u Nacionalnom parku Bunratty, gdje putujemo u prošlost dok šetamo. Popularni muzej na otvorenom nudi živopisan uvid u život seoskog stanovništva u 19. stoljeću. Povratak u hotel u večernjim satima.

5. DAN: Dingle

Doručak. Danas posjećujemo poluotok Dingle, koji je National Geographic nekoć nazvao „najljepšim mjestom na zemlji“. Putujemo do Slea Heada, s kojeg se pruža prekrasan slikovit pogled na planine i obalu. Prije odlaska u Kerry, zaustavljamo se u slikovitom lučkom gradu Dingleu, poznatom po šarenim kućama i ukusnim ribljim restoranima. Smještaj za 2 noći na području County Kerry.

6. DAN: Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet Ring of Kerry i nacionalni park Killarney

Doručak. Slobodan dan provedite u vlastitoj organizaciji ili nam se pridružite na fakultativnom izletu Ring of Kerry i Nacionalni park Killarney (uključeno u paktu izleta). Ovaj dan posvećen je jednoj od najpoznatijih panoramskih ruta. Oko 170 km duga slikovita obalna cesta poznata kao Kerryjev prsten vodi vas danas preko poluotoka Iveragh. S brojnih vidikovaca kao što je Ladies View pruža se fantastičan pogled na nacionalni park Killarney i njegova jezera. Također ćete vidjet obnovljene kamene utvrde u regiji. Strme litice, veličanstvene planine u zaleđu kao i fantastične plaže i dijelom netaknuta priroda karakteriziraju ovu panoramsku cestu. Poslijepodne posjećujemo Nacionalni park Killarney, gdje možete prošetati vrtovima dvorca Muckross ili provesti vrijeme u Killarneyu.

7. DAN: Cashel Rock – Kilkenny - Dublin

Doručak. Krećemo prema impresivnoj stijeni Cashel, povijesnom mjestu poznatom po svojoj srednjovjekovnoj katedrali i samostanu smještenom na vapnenačkom vrhuncu (uključena ulaznica). Savršeno mjesto za fotografiranje. Nastavljamo vožnju do Kilkennya – jednog od najbolje očuvanih srednjevjekovnih gradova. Slobodno vrijeme za istraživanje grada. Biseri koje preporučamo su katedrala, muzej srednjovjekovne milje i The Shee Alms House – zgrada Tudora. Nakon šetnje možete uživati u ozračju pravog irskog puba. U poslijepodnevnim satima vraćamo se u Dublin.

8. dan - Povratni let

U ranim jutarnjim satima uz doručak za ponijeti krećemo na zračnu luku i povratni let za Zagreb.

Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih fakultativno podložan je promjenama prema procjeni pratitelja/voditelja putovanja, a ovisi o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata, trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama

Dokumenti potrebni za putovanje:
Za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Preporuka agencije: putovati s putovnicom koja mora biti važeća još minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u državu.
Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Ako ste državljanin druge zemlje, provjerite treba li vam viza za ulazak u Irsku.

Napomene:
Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti  različita od europskih standarda. 
Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom za 2023. godinu i podložna su promjeni.
Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu  letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima.
Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste.
Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne  obvezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja putničke agencije.
O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika biti ćete informirani do najmanje 20 dana prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne  snosi odgovornost za troškove usluga  koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja.
Paket aranžmani u organizaciji putničke agencije nisu primjereni za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti.

Molimo da se o preporukama za putovanja u informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske https://mvep

Prijave/rezervacije zaprimamo do popune slobodnih mjesta.

Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. 

BROJ PUTNIKA:

Minimalni broj: 25

ODGOVORNI ORGANIZATOR:

060
Opći uvjeti

     
Cijene i uvjeti:

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

21.06.2023 1.369,00 EUR | 10.314,74 kn

23.08.2023. 1.419,00 EUR | 10.691,48

Termin

3.5.-10.5.2023.

21.6.-28.6.2023.

23.8.-30.8.2023.

Redovna cijena

9.938,01 kn

1.319 €

10.314,73 kn

1.369 €

10.691,46 kn

1.419 €

First minute cijena

9.419,59 kn

1.249 €

9.787,32 kn

1.299 €

10.164,04 kn

1.349 €

Cijena po osobi u dvokrevetnoj standard sobi.
FM cijene vrijede do 1.1.2023.

DOPLATE I POPUSTI:

Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji:

 • Paket 7 večera: 129 € / 971,76 kn
 • Paket izleta: 159 € / 1.197,99 kn (Guinness Storehouse, Stijene Moher i dvorac Bunratty, Ring of Kerry i nacionalni park Killarney)

VAŽNO: Paket putnog osiguranja je potrebno ugovoriti u roku od 3 dana od uplate predujma. Za rezervacije uplaćene unutar 14 dana prije putovanja nije moguće ugovoriti paket putnog osiguranja.

Obavezne doplate:
Obavezna doplata za jednokrevetnu sobu (ukoliko osoba putuje sama): 299 € / 2.252,82 kn
Boravišna pristojba: plaća se na licu mjesta, prema lokalnim propisima (cca. 2 € / 15,07 kn po osobi i noćenju).

 • Direktni let Zagreb-Dublin s pristojbama, Ryanair, uklj. check-in prtljaga do 20 kg.
 • 7 noćenja s doručkom u hotelima s 3 ili 4*
 • Prijevozi i razgledi prema programu u udobnom klimatiziranom autobusu
 • Ulaznice: Clonmacnoise i Rock of Cashel
 • Voditelj putovanja na hrvatskom jeziku
 • Pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja
 • paket putnog osiguranja (preporučujemo)
 • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.