ADVENT u Beču i Grazu 3 dana!

3 dana autobusom iz Zagreba!

ADVENT u Beču i Grazu - 3 dana! ADVENT u Beču i Grazu - 3 dana! ADVENT u Beču i Grazu - 3 dana! ADVENT u Beču i Grazu - 3 dana!
Polazak
Zagreb
Prijevoz
Autobus
Trajanje
3 dana
Destinacija
Beč i Graz
Min osoba
30
Termini

10.12.2021.

Cijena
od €990,00 (7.459,16 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:
1. DAN / ZAGREB – GRAZ – ZOTTER - BEČ

Polazak u 06:00 sati s dogovorenog mjesta u Zagrebu. ( točno mjesta polaska u završnoj obavijesti prije putovanja ). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza. Veličanstvena povijesna jezgra Graza, jedna od najočuvanijih i najljepših u Europi, u vrijeme Božića pretvara se u mali čarobni svijet. Božićne jaslice od leda izrezbarene iz 50 tona čistog leda privlače tisuće i tisuće posjetitelja. Poslije razgleda grada slobodno vrijeme za shopping i odlazak do Božićnog sajma ispred Gradske vijećnice te kraće slobodno vrijeme za prijepodnevnu kavicu i uživanje u adventskom ozračju. Nastavak vožnje do čokoladnog carstva Zotter u kojem možete uživati u najmaštovitijim čokoladnim delicijama. Nakon uživanja u čokoladi nastavak vožnje do Beča. Panoramski razgled i vožnja Ringom na kojem se nalaze najpoznatije bečke građevine: Parlament, Gradska vijećnica, Trg Marije Terezije, Hofburg. Odlazak do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

2. DAN / BEČ

Doručak. Nastavak razgleda grada pješice: Hofburg – Trg Marije Terezije – Parlament – Gradska vijećnica – Dunavski kanal – Muzejska četvrt – Mihaelov trg – Kolhmarkt – Gragen – katedrala sv. Stjepana – Kartner ulica. Odlazak na poznati Božićni sajam koji se nalazi ispred Gradske vijećnice. Ugrijte se kuhanim vinom ili toplim punčem uz bečke kobasice i mirisne kolače. Poslije ručka predlažemo odlazak na super popularnu projekciju Travel time, tj projekcija i 4D kino gdje ćete na vrlo interesantan i inovativan način proputovati kroz povijest grada Beča sa najvažnijim elementima povijesti ovog grada poput vremena princeze Sissi, strašne kuge koja je pokorila grad, napada turaka, vrijemena čuvenog Strasussa pa sve do modernog Beča kakvog danas poznajemo. Navečer moguć odlazak autobusom u Grinzing, vinorodnu četvrt s brojnim lokalima. Slobodno vrijeme za večeru ili piće u jednom od tradicionalnih i tipičnih heurigera. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / BEČ - ZAGREB

Doručak. Odlazak do dvorca Schonbrunn, poznatne ljetne rezidencije Habsburgovaca gdje se nalazi veliki božićni sajam. Fakultativno posjet unutrašnjosti dvoraca ili šetnja prekrasnim parkovima. Za obitelji s djecom predlažemo posjet jednom od najljepših zooloških vrtova u Europi. Slobodno vrijeme u Beču za ručak ili kavu i kolač u jednoj od poznatih bečkih kavana. Polazak za Zagreb u 18.00 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

VAŽNA NAPOMENA: raspored obilazaka je podložan promjenama zbog posebne regulacije prometa

Kombinacija Graza i Beča te zamamnih čokoladnih delicija u Zotteru! Poznati adventski sajam, shopping, kuhano vino, kobasice, predbožićni ugođaj i obilje dobroga raspoloženja… Vodimo vas na advent u Grazu i Beču!

Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za  državljane RH viza za Austriju  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Napomena: Zbog velikih gužvi u Beču tijekom adventskih vikenda zadržavamo mogućnost izmjene razgleda prema procjeni pratitelja putovanja s obzirom na prometne okolnosti. 
S obzirom na posebnu regulaciju prometa koju uvodi grad Beč za vrijeme adventskih subota moguće je korištenje javnog prijevoza (metro) od mjesta iskrcaja do centra grada kako bi se izbjegle velike prometne gužve o čemu ćete biti obaviješteni u završnom pismu. Cijena pojedinačne karte cca 2,5 €, cijena dnevne karte koja vrijedi 24 sata cca  7,60 €

Cijene i uvjeti:

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:
GARANTIRANO 10.12.2021. 

1190,00 KN
990,00 KN !

 • prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu,
 • sve razglede prema programu,
 • smještaj u hotelu IBIS BUDGET HOTEL ST MARX u Beču, svega 7 minuta javnim gradskim prijevozom od strogog centra grada, u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja s buffet doručkom,
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja,
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
 • troškove organizacije i realizacije putovanja.
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju u slobodno vrijeme,
 • boravišna pristojba 2-4  eur po osobi ( točan iznos biti će u završnoj obavijesti )
 • ulaznica u tvornicu čokolade Zotter – u ulaznicu je uključeno kušanje stotinjak vrsta čokolade u raznim oblicima, okusima i agregatnim stanjima te razgled prema programu uz rezervaciju termina – 140 kn, mladi 11-17 god – 120 kn, djeca 6-10 god -100 kn, djeca 4-5 god -50 kn, djeca 0-3 god su free. 
 • Ulaznica za dvorac Schonbrunn- imperial tour sa rezervacijom za grupu - odrasli cca 16,50 €, studenti 19-25 god- 14,50 €, djeca 6-18 god – 11,50 € , djeca do 6 god FREE
 • Carska riznica cca 12 €
 • Carske prostorije Hofburg cca 14 €
 • Time travel ulaznica sa rezervacijom cca 19€
 • Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi: 590 kn

DOPLATE I POPUSTI:
Popusti:

 • Dijete do 12 godina  na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe  - 300 kn
 • odrasla osoba na pomoćnom ležaju – NA UPIT!!!

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
 • prazno sjedalo u autobusu 190 kn
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.