TOSKANA I CINQUE TERRE - GARANTIRANO

najljepši mali gradići-4 dana autobusom!

TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA! TOSKANA I CINQUE TERRE - iz Splita, Šibenika i Zadra - ZADNJA DVA MJESTA!
Polazak
Split, Šibenik, Zadar
Prijevoz
Autobus
Trajanje
4 dana
Destinacija
TOSKANA I CINQUE TERRE
Min osoba
25
Termini

16.-19.11.2023. 

Cijena
od €299,00 (2.252,82 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: [email protected]

Detaljno o putovanju:
DAN 1 SPLIT – BOLOGNA - MONTECATINI TERME

Polazak autobusa iz Splita u 00:00h (Autobusna stanica Sukoišanska). Ulaz na autocestu i vožnja prema Bologni kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz povremena stajanja prema potrebi (mogućnost ukrcaja putnika na usputnim naplatnim postajama). Po dolasku, zajednička šetnja i slobodno vrijeme za predah. Bologna je jedan od najstarijih sveučilišnih gradova na svijetu i glavni grad pokrajine Emilie-Romagne - „trbuha Italije“. Šetat ćemo brojnim arkadama i diviti se srednjovjekovnoj arhitekturi. Obilazak: Piazza Maggiore s Neptunovom fontanom i Bazilikom sv. Petronija - Palazzo dell’Archiginnasio - Quadrilatero - piazza San Stefano - tornjevi Garisenda i Asinelli itd. Nakon zajedničke šetnje gradom iskoristite slobodno vrijeme za ručak i samostalno istraživanje grada. Polazak prema Montecatini termama i dolazak u ranijim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i predah.
Predvečer predlažemo zajednički odlazak žičarom u stari dio grada - Montecatini Alto. Sama vožnja je doživljaj, a pogled s vidikovca je fenomenalan! Uživat ćete u šetnji gradom te u ispijanju koktela s terasa kafića na Piazza Giusti. Noćenje.

DAN 2 MONTECATINI TERME - CINQUE TERRE - LUCCA

Doručak u hotelu. Nastavak vožnje prema nacionalnom parku Cinque Terre. S pratiteljem na putovanju autobusom krećemo prema NP Cinque Terre. Po dolasku u grad La Spezia, ukrcavamo se na vlak koji nas vozi kroz čaroban krajolik. Obala, pet sela i okolna brda su dio Nacionalnog parka Cinque Terre (Parco Nazionale delle Cinque Terre) koji je od 1997. god. UNESCO-ova svjetska baština. Cinque Terre su jedno od najslikovitijih i najpoznatijih mediteranskih mjesta Italije, a sastoje se od malih ribarskih naselja Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza i Monterosso. Prva stanica na kojoj silazimo je Riomaggiore, najjužnije selo u parku. Slobodno vrijeme za šetnju. Staza ljubavi povezuje Riomaggiore sa sljedećim selom - Manarolom koja ima predivnu prirodnu luku. Pauza za kavu i fotografiranje. Preporučujemo da probate varijantu lokalne brze hrane – prženu ribu i morske plodove u papirnatom tuljku, jako ukusno! Povratak u La Speziu vlakom.
Nastavljamo dalje prema Lucci, rodnom gradu skladatelja Giacoma Puccinia i jednom od najljepših toskanskih gradića. Obilazak renesansne gradske jezgre i zidina koje danas čine veličanstveni prsten oko grada. Obilazak: KATEDRALA SV. MARTINA, CRKVA SV. MIHAELA, PALLAZO i TORANJ GUINIGI, najviši toranj u gradu s nezaboravnom panoramom toskanskog krajolika. Slobodno vrijeme.
Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3 MONTECATINI TERME - FIRENZA

Doručak u hotelu. Nastavak vožnje prema Firenzi (autobusom ili vlakom).
Po dolasku slijedi razgled grada s lokalnim vodičem u kojem ćemo se upoznati sa znamenitostima kao što su: katedrala Santa Maria del Fiore – krstionica – Giottov zvonik – crkva Santa Croce – Ponte Vecchio – Piazza della Signoria i brojni drugi dragulji Firence.
Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Povratak prema hotelu. Noćenje.

Dan 4 MONTECATINI TERME - PISA - SPLIT

Doručak u hotelu i odjava. Vožnja autobusom do Pise. Stižemo na Trg čudesa gdje ćemo vidjeti čuveni Kosi toranj. Iskoristite slobodno vrijeme za zabavne fotografije. Nastavak vožnje prema Splitu. Dolazak u Split u noćnim satima.

Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Mjesto polaska: Split
Mogućnost ukrcaja putnika: Dugopolje, Šibenik, Zadar i ostale usputne naplatne kućice
Trajanje putovanja: 4 dana, 3 noćenja
Prijevoz na putovanju: Autobus visoke turističke klase
Smještaj na putovanju: Hotel
Usluga u hotelu: Smještaj s uključenim doručkom

UVJETI OTKAZIVANJA

Do 30 dana prije polaska - bez troškova otkazivanja
29 - 15 dana prije polaska - trošak otkazivanja u iznosu akontacije
14 - 0 dana prije polaska - trošak otkazivanja u cjelokupnim iznosu putovanja.

PLAĆANJA

Jednokratno - Bankovni transfer ili gotovina 
Prilikom potvrđivanja rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 50 euro / po osobi (u roku od 3 dana od zaprimanja rezervacije). Ostatak plaćanja vrši se maksimalmno do 14 dana prije početka putovanja.

NAPOMENE:
Organizator može potpuno ili djelomično otkazati aranžman ako prije ili za vrijeme izvršenja nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu otkloniti niti izbjeći. Organizator može otkazati aranžman ako se ne prijavi dovoljan broj putnika koji je posebno naveden kod svakog aranžmana. Organizator će sve putnike (kupce) obavjestiti o tome najmanje 7 dana prije početka izvršenja aranžmana. U ovim slučajevima Organizator nije obavezan nadoknaditi kupcima bilo kakvu štetu, a putnik ima pravo na isplatu cijelog uplaćenog iznosa.

Organizator zadržava pravo potpune ili djelomične promjene putovanja (aranžmana), ako neposredno prije početka putovanja nastupe izvanredne okolnosti koje nije moguće predvidjeti ili izbjeći.

Organizator zadržava pravo potpune ili djelomične promjene rasporeda i termina pojedinih izleta i drugih sadržaja aranžmana, ako to zahtjevaju razlozi svrsishodnosti, vremenske prilike i druge okolnosti na destinaciji, o čemu odlučuje Organizator, odnosno ako neposredno prije početka izleta nastupe izvanredne okolnosti koje nije moguće predvidjeti ili izbjeći. Organizator može promjeniti dan ili sat polaska zbog promjene reda letenja ili nepredvidivih okolnosti.

Cijene i uvjeti:

REDOVNA CIJENA: 299,00 euro / po osobi

POPUSTI I OPCIONALNE NADOPLATE:

Popust u iznosu 10% za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju
Nadoplata za jednokrevetnu sobu - 60 €
Cinque Terre card - 20 € / po osobi
Turistički vlakić od checkpointa u Pisi do gradskih zidina i povratno - 4 € / po osobi
Uspinjača do Montecatini alto - 7,5 € (*Napomena: odlazak žičarom u Montecatini Alto je moguć od početka travnja do kraja listopada, ovisno o vremenu i duže)

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase
  • 3 x noćenja u hotelu 3*/4*
  • 3 x doručka u hotelu u kojem se boravi
  • Voditelj putovanja
  • Lokalni vodič u Firenzi
  • Priprema, organizacija i jamčevina putovanja
  • Troškovi osobne potrošnje uključujući troškove javnog prijevoza i ulaznica za pojedinačne znamenitosti
  • Boravišna pristojba 2-3 € po osobi / po noćenju
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.